#2 jenis air balang yang bakal HOT pada tahun 2019

Sila 'share' jika bermanfaat!

#2 jenis air balang yang bakal HOT pada tahun 2019. Bermula akhir tahun 2016 hingga sekarang penghujung tahun 2018, mengikut ramalan kaji cuaca saya juga pada pemerhatian dan firasat saya yang tajam ni (bolehla..), ada 2 jenis air balang yang sedang hot.

Mesti ada di antara anda yang dah tahu dan pernah rasa pun air ni. Selalu je nampak orang jual kat tepi jalan, pasar malam dan lain2 ‘port’.

1# Air Jus Mangga

2# Air Jus Jagung

Ya, betul, 2 jenis air balang ni sekarang ramai peniaga yang jual dengan ‘brand’ dan lokasi strategik masing2. Ada juga yang jual kat lokasi tak strategi pun, janji jual! Apa pun, itu perkembangan yang baik sebab maknanya permintaan tinggi la tu.

Tapi kalau anda nak tahu, dalam diam2 ubi berisi ada 2 jenis air balang yang memang SEDAP tapi jarang lagi orang jual dan sekarang ni tengah nak ‘UP’ dan dijangka bakal HOT tak lama lagi (Sape buat bisnes air ni inshaAllah boleh meletup KEBABOOWW!) Yang penting bagi anda yang minat berniaga air balang kena try, kena cuba dan kena test jual air ni.

2 jenis air balang yang bakal hot itu ialah;

1# Air Jus Durian Belanda

2# Air Jus Kedondong Asam Boi

Kalau anda nak try minum atau nak try jual air ni anda pandai2 la cari dan usha2 kat mana ada jual dan semoga berjaya!

Kalau anda ada MINAT nak berniaga jual air balang secara ‘part time’ atau ‘full time’, ada orang yang boleh ajarkan.. dengan syarat, dapatkan lah ebook Bisnes Air Balang beliau ok! Beliau ada turunkan ilmu sepak terajang dunia bisnes air balang kat dalam ebook tu.

Semua ilmu yang ada dalam ebook tu beliau tulis berdasarkan pengalaman sendiri berbisnes air balang sejak tahun 2008 hingga sekarang, bukan ciplak artikel orang lain ok! “Do you believe it?”, “believe it!

Paling best, beliau ada bagi juga beberapa resepi terbaik termasuk Jus Durian Belanda dan Jus kedondong Asam Boi sebagai panduan untuk anda buat bisnes air balang ni.

Lepas dapatkan ebook tu, anda baca lah berpuluh-puluh kali. Kemudian terus start amalkan. Lagi best, anda cipta lah ‘brand’ sendiri dan promosi bagi gempak!

Ingat, dalam ebook tu  beliau ada kongsikan juga 2 jenis resepi air balang yang bakal HOT pada tahun 2019 iaitu Jus Durian Belanda dan Jus Kedondong Asam Boi

Ok, malas nak cite panjang, kalau anda nak belajar, dapatkan segera ebook abam tersebut dengan cara klik jer gambar banner di bawah sekarang!

Sila 'share' jika bermanfaat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*