Apa yang istimewanya jus detox

Sila 'share' jika bermanfaat!

Saya tertarik dengan penulis ebook Bisnes Air Balang iaitu En. Mizan Sulaiman bagaimana beliau menjalankan bisnes air balangnya melalui perkhimatan katering air balang. Sejak dua menjak sekitar tahun 2019 ni, pelanggan beliau ramai yang order jus detox atau juga dikenali jus lemon soda sebagai salah satu menu dalam katering air balang. Sama ada untuk kenduri kahwin, doa selamat, majlis sambutan hari lahir atau lain-lain. Jadi, saya tertanya-tanya apa yang istimewanya jus detox ni? sampai selalu orang order. Kalau ikut selera saya, memang sedap rasa jus detox ni. Di bawah ini, saya kongsikan satu artikel beliau yang menceritakan pasal jus detox ni.

<<<>>>

ASAL MASUK JERR ORDER KATERING AIR BALANG, MESTI DIORANG REQUEST JUS DETOX!

Nape erk?

Okeh la, meh sini rapat-rapat sikit. Saya story and pecah lobang pasal jus detox ni. Ready?

Ekceli kan, memang dalam banyak-banyak list air balang untuk tahun 2019, jus detox menjadi air balang No.1 paling kerap ditempah oleh majoriti pelanggan saya.

Simple je rahsia dia tuan-tuan dan puan-puan, customer ni apabila mahu buat majlis kahwin atau apa saja event, mereka mahukan air yang SPECIAL.Yang UNIK dan jarang jumpa kat luar.

So air apa kita patut offer?

Teh ais? Teh ais madu? Teh thai?? Dah lama viral. Rasa sama je kott. Sekarang pun ada banyak jual tepi jalan. So ‘nothin’ special.

Jadi offer jus detox! Bayangkan time panas merelit, tekak uolls dibasahi dengan jus detox yang sejuk, menyegarkan disulami rasa masam manis lemon, serai dan lain-lain bahan terbaik jus detox. Memang AWESOME!

Confirm ulang alik minum 3-4 kali!

So kalau mahu buat jus detox paling sedap, baca ebook yang saya tulis di bawah ini. Dah banyak kali saya ejas resipi jus detox tu sampai puas hati dan betul-betul PERFECT untuk air balang 33 liter.

Di event Anniversary butik LeeyanaRahman, Bangi hari tu… 20 minit jerr jus detox ni licin sampai kena tonggeng balang! SOLD OUT!

Nak resipi POWER Jus Detox?

Klik di sini

Mizan Sulaiman
Penulis Ebook Bisnes Air Balang
Penulis Ebook Jus Detox
Founder Katering Air Balang Kaww

<<<>>>

Jadi, berdasarkan cerita beliau di atas, apa yang istimewanya jus detox dan jadi penyebab pelanggan suka, saya rasa sebabnya lebih kurang dengan saya la.. sebabnya ialah jus detox ni sedap, itu jer.. Rasanya yang segar, masam-masam manis dan berangin gitu..

Jangan lupa, kalau anda berminat nak resipi jus detox beliau, boleh dapatkan di sini.

 

Sila 'share' jika bermanfaat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*